Over ons

Arrigo

KvK-nummer: 18078278 

Adres: De leest 9, 5107RC Dongen

Telefoonnummer: 0644383858/ 0624775864

E-mailadres: info@arrigo.nl

Btw-identificatienummer: NL240923832B01

 

Het merk Arrigo is uitgegroeid tot een van belangrijke merken in Nederland. We zijn vooral actief op grote bekende Europese beurzen. Daarnaast willen we door middel van onze web shop en Social Media zoals Facebook en Twitter contact blijven houden met onze klanten.

Wij hebben ons gespecialiseerd in maken van alle kleine lederwaren zoals tassen, portemonnees en riemen. Wij produceren ook voor andere klanten met hun eigen logo en gewenste wensen. Tevens kunnen we voor bedrijven producten ontwikkelen voor hun relatie geschenken.

Het gehele orderproces, van ontwikkeling tot uitlevering, gebeurd in eigen beheer. Door de jarenlange ervaring en door het grote netwerk van klanten en leveranciers, weet Arrigo jaarlijks weer nieuwe artikelen zeer modieus en tegen aantrekkelijke prijzen te ontwikkelen en aan te bieden. Wij selecteren voor u een uitgebreide, kwalitatieve en zeer betaalbare, gevarieerde collectie. Vrijwel alle producten die door ons word aangeboden zijn handvaardig gefabriceerd.

De missie van Arrigo is het uitbrengen van collectie met de juiste uitstraling van leder die een natuur product is daarnaast is uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding belangrijk. Ons focus ligt op Service en klantgerichtheid, Hoge flexibiliteit door snel schakelen, Trendy en goed weten wat er op de markt speelt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »